Ruletti on peli, jonka voi voittaa, aivan kuten muutkin pelit. On olemassa monia tekniikoita, jotka auttavat sinua onnistumaan. Alan asiantuntijat loivat nämä rulettivinkit. Näitä vinkkejä ovat testanneet monet pelaajat, jotka olivat tyytyväisiä tuloksiinsa.

Rulettivinkit, jotka sinun pitäisi tietää

1. Sinun kannattaa välttää strategioita, jotka lupaavat loputtomia voittoputkia ja joita tarjotaan maksua vastaan. Tämä peli perustuu puhtaasti tuuriin. Lopputulosta ei voi mitenkään ennakoida. Valitut numerot ovat satunnaisia. Kyse ei ole siitä, että maksulliset ohjelmat voivat auttaa sinua voittamaan, mutta se on muistutus siitä, että sinun on oltava valppaana ja hyödynnettävä tätä.

2. Alussa maa- ja perinteiset rulettipyörät voivat olla virheellisiä tai puolueellisia. Teknologian kehittyessä lähes kaikkia nykyaikaisia rulettipöytiä voidaan kuitenkin ohjata ja valvoa tehokkaiden mekanismien avulla. Nettiruletti on tarkempi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pelätä huijatuksi tulemista, jos löydät parhaan kasinon netistä tai offline-tilassa.

3. Rulettipyöriä on kahdenlaisia: Amerikkalainen ruletti ja eurooppalainen ruletti. Voit valita kumman tahansa, jos olet valinnan edessä. Jos kuitenkin joudut valitsemaan jommankumman, eurooppalainen versio on paras vaihtoehto talon edun pienentämiseksi. Lisäksi on arvokasta tietää, että pelaajien on vaikeampi voittaa amerikkalaisessa versiossa kuin eurooppalaisessa versiossa.

4. Voitot ovat 35:1. Tämä johtuu siitä, että yksittäiset vedot häviävät todennäköisimmin. On suositeltavaa asettaa lähtökohdaksi tasarahavedot. Voit myös kokeilla laittaa kaksi yhteen -mahdollisuuden, ja saatat muistaa joitakin pelimerkkejä neljästä kuuteen numeroon. Et ainoastaan saa korvausta tappioistasi, vaan voit myös voittaa ylimääräistä rahaa, jos olet riittävän onnekas voittaaksesi ison voiton jollakin numeroista 6, 6 tai 3. Sinun on kuitenkin muistettava, että voittaminen on aina mahdollista, joten aloita pienestä äläkä ota liikaa riskiä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ole vastuullinen rahojesi kanssa äläkä laita kaikkia rahojasi yhteen paikkaan. Jaa rahasi hyvin ja panosta vain pienillä summilla.
+Väestön seuraaminen+

Ratakouluttajien osalta RP:n (Racing Post) kaltaisissa sanomalehdissä julkaistut voitto-/tappiotilastot eivät sisällä 33/1-voittajaa. Tämä vääristää todellisuutta, joten ole varovainen. Vaikka voit saada yleiskuvan, voiton ja osumaprosentin vertailu ei anna täydellistä kuvaa.

Ratakohtaisia trendejä kannattaa seurata. Voittajien ja juoksijoiden suhdelukujen seuraaminen ei kuitenkaan kannata. Ongelmana on myös se, että vedonvälittäjät tuntevat nämä tilastot ja lisäävät voittomahdollisuuksiaan. Käyttämällä vedonlyöntipörssejä voit saada hyviä voittokertoimia jonkin verran.

Ensin sinun kannattaa käydä teoriasi läpi muutama kappale RP:tä tai RP:n verkkosivustoa, ennen kuin yrität löytää etulyöntiaseman. Muista, että todennäköisyys, että valintasi saavat tukea yleisöltä, riippumatta niiden voimakkuudesta, ei ole sinun eduksesi.

Älysi saattaa käskeä sinua olemaan tukematta väkijoukkoa vastaan, mutta paras neuvoni on, että perustat päätöksesi muotoon, ennen kuin edes katsot luokituksia tai vinkkaajia. Nämä tekijät vaikuttavat merkittävästi lopulliseen päätökseesi.

Valitsen hevoset sen perusteella, miten hevonen on suoriutunut viimeisimmässä juoksussaan tai näyttää olevan muitten edellä muodon perusteella. Asetan panokseni vasta sitten, kun tunnen olevani 100-prosenttisen varma hevosesta. Hevosen voittokertoimet ja sen kilpailutilanne määräävät, kuinka paljon säädän panostani. Jos kertoimet sallivat, kannatan useampaa kuin yhtä hevosta kilpailussa.

Panostan harvoin hevoseen jokaisella tavalla (EW), elleivät voittokertoimet ole korkeat. Jos se on 1/5, 6/4 tai 7/1, kannatan sen menestymistä. Jos se osoittautuu 33/+1, harkitsen sen tekemistä EW:nä. Ellei kyseessä ole suuri kenttä, pysyn kuitenkin mieluummin voittovetona.

Säästövedon voi käyttää suosikin tukemiseen ja panoksen voittamiseen. Vaikka voi olla vaikeaa lukea formia katsomatta ennustehintoja ja tipstereitä, se auttaa sinua tukemaan korkeampihintaisia voittajia. Kun olet saanut valintasi, älä päästä siitä irti, kun se on 66/1.

Aseta sitten 80 % voitoistasi Tote Place -pooliin tai vedonlyöntipörssien Place-markkinoille. Sinun on panostettava EW, jos sinun on pakko. Sinun pitäisi asettaa vain yli 20/1 vetoja. Muutkin suhteet ovat mahdollisia, kuten 75/25. Sinun ei kuitenkaan pitäisi mennä 50/50, mitä vedonvälittäjät haluavat. Tämä johtuu siitä, että he tietävät, että näin he saavat voittoa.

Nopeita vinkkejä

Ei ole hyvä ajatus panostaa kolmen ulkopuoliseen. Voit saada tämän toimimaan eduksesi tukemalla outsideria jokaisessa kolmen juoksijan kilpailussa.

– Ryhmäyrityksen voittavat tasoittajat. Vaikka se vaikuttaa vankalta, tasoittajien ja ryhmäyhtiöiden välillä on suuri ero. Sanoisin, että alle 5 % pääsee menestymään. Jos sinulla ei ole 20/1+, anna hevosesi juosta. Et tule koskaan olemaan pätevä saamaan tappioitasi takaisin, jos ne, jotka voittavat, ovat niin alhaisilla hinnoilla. Laittaminen on vaihtoehto, jos ne ovat lyhyillä hinnoilla.

Syksy on loistava aika tehdä elantoa tammoilla. Ikääntyessään varsat voivat tehdä voittojuoksun. Jos maaperä on antanut myöten, paremmassa kunnossa olevat tammat parantavat edelleen. Kahden viimeisen kilpailunsa voittaneet tai paremmassa kunnossa olevat tammat kannattaa pitää radalla tappioon asti. Tämä voi johtaa taloudelliseen menestykseen.