Monet ihmiset haluavat perustaa oman yrityksen, mutta heidän on tiedettävä, mistä tai miten aloittaa. Bingo-yritys voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Se on helppo aloittaa ja vaatii vähän pääomaa. Ennen kuin päätät aloittaa yrityksesi, joitakin asioita on tehtävä.

Mitä on bingo?

Bingo on korttipeli, jossa pelaajat merkitsevät numeroita kortteihinsa, kun bingokutsuja huutaa niitä. Bingon voittaa ensimmäinen pelaaja, joka saa viiden numeron rivin vinossa, pystysuorassa tai vaakasuorassa linjassa.

Pelistä on useita muunnelmia: blackout-bingo, jossa pelaajien on peitettävä kaikki korttiensa ruudut; progressiivinen jackpot-bingo (jossa jokaisen pelin jackpot-palkinto kasvaa); speedbingo, jossa pelaajilla on aikaraja ja he voivat merkitä korttinsa. Bingolla on pitkä historia. Sitä pelattiin alun perin Italiassa, ja italialaiset siirtolaiset toivat sen Pohjois-Amerikkaan. Se saavutti suosiota noin vuonna 1930.

Bingo on hyvin suosittu nykyään. Monet yritykset Kanadassa ja Yhdysvalloissa tarjoavat hauskoja paketteja vieraiden viihdyttämiseksi tai juhlien järjestämiseksi. Bingon eri variaatiot ovat yhä suositumpia. Näissä peleissä tarvitaan taitoja eikä tuuria.

Bingo on niin suosittu!

Bingo on hyvin suosittu monista syistä. Se on helppo peli oppia, ja kaikki voivat nauttia siitä. Bingohallin perustaminen ei vaadi paljon tilaa. Sen voi myös saada valmiiksi tunnissa. Laitteiden, kuten elektronisten taulujen tai pelimerkkien, hankkimisesta ei aiheudu merkittäviä kustannuksia. Lisäksi pelin isännöinti ja johtaminen on suoraviivaista, vaikka tietämyksesi olisikin vähäistä.

Markkinointi on myös loistava mahdollisuus bingohallissa. Jos saat ihmiset tulemaan ovillesi, sinulla on mahdollisuus ansaita paljon rahaa.

Bingo: Onko se hyvä liikeidea?

Vaikka bingoliiketoiminnan aloittaminen saattaa kuulostaa unelmatyöltä, se vaatii kovaa työtä ja omistautumista. Se voi olla kallista ja stressaavaa, jos sitä ei tehdä oikein. Bingo on yksinkertainen tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Se ei kuitenkaan ole. Se voi olla vaarallista, riippuen liiketoimintamallin tyypistä ja siitä, kuinka paljon siihen panostetaan.

Sijainnista riippuen bingohallin voi perustaa jo 15 000-50 000 dollarilla. Se on kalliimpaa kuin pienen ravintolan avaaminen. On siis tärkeää tutkia kaikki ennen kuin hyppäät.

Kuinka paljon rahaa voit tienata?

Bingohallin perustamiskustannukset ovat suhteellisen alhaiset muihin yritystyyppeihin verrattuna, joten se on suosittu vaihtoehto yritystoiminnan aloittamista etsivien keskuudessa. Sijoituksellesi on mahdollista saada suuri tuotto, sillä keskimääräiset kustannukset alkavat 10 000-25 000 dollaristaA. Bingohallilla pitäisi olla vakaa asiakaskunta ja päivittäisestä toiminnasta aiheutuu vain vähän muita kuluja kuin laitteiden hankinta.

Kun aloitat liiketoiminnan, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on keksiä nimi. On ratkaisevan tärkeää, että yrityksen nimi kuvaa tarkasti tuotetta. Kun olet valinnut oikean nimen ja sijainnin bingoliiketoiminnallesi, voit alkaa miettiä, miten markkinoida itseäsi.

Miten markkinoida yritystäsi

Kuten mitä tahansa muutakin liiketoimintaa, bingohallia on mainostettava, jotta se houkuttelisi ihmisiä. Lentolehtiset, mainokset ja yhteistyö paikallisten järjestöjen kanssa ovat kaikki tapoja edistää bingohallin toimintaa.

Sinun on oltava jotain muuta kuin markkinointinero saadaksesi ihmiset pelaamaan bingoa. Bingohallit ovat loistava tapa tuoda eläkeläiset ja heidän perheensä yhteen ja tarjota jokaiselle jotakin. Sitä voidaan mainostaa myös satunnaisille pelaajille, jotka etsivät uutta näkökulmaa klassiseen lautapeliin.

Monet yritykset tarjoavat paketteja, jotka sisältävät ruokaa ja lahjoja. Tämä voisi olla erinomainen tilaisuus, jos harkitset oman yrityksen perustamista tai laajentamista. Asiakaskunta on aina suuri. Bingohallit ovat nähneet kävijämäärän jatkuvan kasvun, joten kannattaa kokeilla!

Ole varovainen kilpailun suhteen

Bingohallin avaaminen kaupungissasi on helppoa. Kilpailua on paljon, joten sinun on oltava erilainen houkutellaksesi asiakkaita galleriaasi.

Sinulla on oltava ammattimainen ulkonäkö, hyvää ruokaa ja palkintoja. Voit odottaa pelaajien palaavan vain, jos tarjoat laadukkaita tuotteita. Hyvä asiakaspalvelu on myös tärkeää, sillä ihmisten pitäisi tuntea olonsa kotoisaksi salissasi. Sosiaalisilla bingohalleilla on merkitystä. Et halua, että ihmiset tuntevat olonsa epämieluisaksi. Mieti, miten voit tehdä bingosalistasi viihtyisämmän ja kutsuvamman.

Ennen kuin hyppäät pää edellä oman bingotoiminnan aloittamiseen, tässä on muutamia asioita, joita sinun tulisi harkita. Rahan ansaitseminen tällä alalla vaatii työtä. Se vaatii kovaa työtä ja omistautumista. Bingotoiminta voi olla palkitsevampaa kuin luuletkaan, ja se on vähemmän riskialtista, jos se tehdään oikein. Kaikki riippuu liiketoimintamallin tyypistä ja siitä, kuinka paljon vaivaa panostat siihen.